Hata !
Duyurular sisteme yüklenemedi.
Oteller

Uçak Biletleri

Araç kiralama

Yurt içi Turlar

Uluslararası Dil Okulları
DOLAR
Alış new
Satış new
EURO
Alış new
Satış new

1. Gün: Yolcularin tekneye gelişinden sonra, tekne ve program hakkında bilgi verilir, yolcuların tekneye giriş saatine göre; hemen mavi yolculuk seyrine başlanır veya akşam yemeği Marmaris limanında verilir ve gecelenir. Öğleden sonraki çıkışlarda kısa bir seyirle yakındaki Turunç koyuna yüzme, akşam yemeği ve gecelemek üzere gidilebilir.
2. Gün:
Kahvaltıdan sonra Kadırga koyuna hareket edilir. Geceyi geçirmek üzere Ekincik limanına gidilir. Yolcular arzu ederse çamur banyosunun ve Kaya Mezarlarının bulunduğu Antik Kent Kaunosa (Dalyan) küçük teknelerle  gezi düzenlenebir.

3. Gün:
Sabah üç saatlik bir yolculuktan sonra Fethiye Körfezi içindeki Ağa Limanına varılır. Öğle yemeği burada verildikten sonra Manastır Koyuna hareket edilir. Gece Konaklama Batık Hamam koyunda yapılır.

4.Gün: Kahvaltıdan sonra Yassıca / Tersane Adasına hareket edilir. Öğle yemeğinden sonra kısa bir yelken seyrinden sonra istenirse Göcek limanına girilir veya yakındaki koylardan birinde daha sakin bir geceleme yapılır.
5. Gün: Kahvaltı sonrası Fethiye'ye doğru hareket edilir. Göcek limanına girildiyse Fethiye'ye girilmeden aradaki koylarda yüzme ve öğlen yemeği molaları verilerek güneydeki Gemiler adasına gidilir. Bu güzel ada uzun yüzme ve geceleme için çok elverişli.
6. Gün :
Erkenden başlayan 4 saatlik bir sabah seyriyle Marmaris dönüş yolundaki Dişibilmez yakınlarına varılır. Öðlen yemeği ve yüzme molasından sonra Baba adasına akşam yemeği ve gecelemek için hareket edilir.
7. Gün :
İnceada ve Gebelikilise sabah seyri durakları. Öğleden sonra Kadırga ve Kumlubük koylarındaki yüzme molalarından sonra gecelemek üzere Turunç adasına varılır. Cennet adasında da gecelenebilir veya yolcular geceyi Marmaris'te geçirmek isterlerse limana giriþ yapılır.

Anasayfa Hakkımızda İletişim Resim Galerisi